UGP Ungdomsturnering 2023-24
For U20-, U17- og U15-hold

Der spilles på nedenstående dage. Vi skal formentlig bruge 2 haller hver gang.  Hvis de nye  begynderrækker for U15 bliver et hit, skal vi måske have en ekstra hal til stævnerne, men det vides først, når vi kommer i gang med sæsonen.

Lørdag d. 30. sept. 2023 – Arena Randers (6baner)
Lørdag d. 28. okt. 2023 – Djurslands Efterskole(3) +Bedstedhallen(3)
Lørdag d. 25. nov. 2023 – Rundhøjhallen(3) +Bedstedhallen(3)
Nyt: Julepokalstævne 16.dec. (U15) og 17. dec (U17-U20)- Hyldgård, Ikast(7b)
Lørdag d. 6. jan. 2024 – Arena Randers(6)
Lørdag d. 27. jan. 2024 Rundhøj, Lyseng(3b) + Holstebro Stadionhal(3)
Lørdag d. 9. marts 2024 Vejlby Risskovhallerne(6b) Skovbakken

Man kan melde fast til (alle stævner/resten af stævnerne) eller til et ad gangen.  Tilmeldingsfrist: Mandagen før stævnet kl. 20.00. Det er samme frist for afbud for fast tilmeldte hold.

Tilmelding til stævner sker til jd@mjvb.dk.

Husk at angive klub, række, køn, fast tilmelding eller enkelttilmelding.

Når der spilles to steder fordeles rækkerne, så vi får jævnbyrdige puljer,  værtsklubberne får hjemmebane og vi forsøger også at minimere den samlede kørsel. 

Holdgebyr: Fast tilmeldte: 800 kr/sæson – dækker både UGP og evt. deltagelse i DM-kval. Enkeltstævner: 200 kr. Kredsen sender regning til klubben 1-2 gange om året.

 

Sæson 2022-23

 Slutstillinger

Resultater:

18. marts 2023: HUA   HUB   DUA og B

25. februar 2023: HUA/HUB, DUB, DUA

14. januar 2023: HUA og DUA   HUB og DUB

3. december 22: HUA      HUB,         DUA,DUBDUC

12. novemberHUB og DUB     HUA og DUA

30. oktober i  DU A  DUB  HUA  HUB

8. oktober i Ikast – resultater  Piger    Drenge

 

Nyt i sæson 23-24:

DU15 og HU15 begynderrække

På netværksmøde efter sæson 22-23 blev det bestemt, at der skal spilles en U15-begynderrække ved U17-U20-GP, som derfor skifter navn til Ungdoms Grand Prix eller blot UGP.

U15-begynderrækken oprettes ved UGP samtidig med at muligheden for at spille 6-mandsvolley bortfalder ved Teenstævnerne, hvor der ikke rigtigt er tid til det. Så det er Teenholdene der er målgruppen for den ny række i UGP. 

Der laves hold på stedet, så alle kan være med – også hvis man spiller i en klub, der ikke har 6 U15-spillere. Holdene laves, så der kan blive jævnbyrdige kampe og reglerne bliver løbende tilpasset og udviklet, fx med fremskudt baglinje og særlige serveregler.

U15-hold, der føler sig klar til at gå videre, kan som klubhold melde si til UGP, hvor de kan møde andre hold på samme niveau – men måske ældre  – og der spilles om GP-point til den samlede stilling og måske til hvor et kredsmesterskab i U15-rækken.  U15-holdene skal dog være opmærksomme på DM-kvalifikationen, som er det sted, hvor man kan møde hold på alle niveauer, men alle på samme alder. Den turnering dækker hele Jylland og Fyn, og derfor er der flere jævnaldrende modstandere. U17-hold har en tilsvarende DM-kvalifikationsturnering. Den udvides dog i år til 5 stævner..

I UGP blandes holdene på tværs af alder, og somme tider også på tværs af køn. Princippet er, at vi skal prøve at matche holdene mod de mest jævnbyrdige modstandere – dog også med plads til variation. For at skabe variationen gribes der somme tider til at lade gode pigehold få modstand i drengerækken. Traditionelt deltager der en del mixede hold. De er velkomne. Principielt hører de til i drengerækken, hvis der er mere end 1 dreng på holdet, men tidligere resultater kan betyde, at de får lov at spille med i pigerækken, hvis det giver mest mening.

Læs om Grand Prix-systemet i Grand Prix-reglementet og om UGP i dets eget reglement.

Tilmelding: Fast tilmelding giver ret til at spille alle UGP-stævner (man er forhåndstilmeldt) OG så er der også betalt for DM-kvalifikationen.

Hvis man vil tilmelde sig fra stævne til stævne er det også muligt.

Tilmeldinger og afbud sker til Jørgen Donslund, jd@mjvb.dk senest mandag før stævnet kl. 21.00.

U20 DM kvalifikation

U20 kvalifikationen til DM foregår via ungdomsstævner rundt om i hele landet. Strukturen for kvalifikationen ser i hovedlinjer således ud:

  • Der udbydes i alt fire U20 DM kvalifikationsstævner
  • Holdet skal minimum deltage i to kvalifikationsstævner for at kvalificere sig til DM
  • Vindere af et kval-stævne er direkte kvalificeret til DM
  • De resterende pladser optages efter U20 Ranglisten

Læs hele reglementet for U20 DM kvalifikation her.

Se invitationen til U20 DM kvalifikation her

 

TIL- ELLER FRAMLEDING?
Kontakt os her

61 67 68 20

Jørgen Donslund

jd@mjvb.dk

Jørgen Donslund