OVERSIGT OVER

KOMMENDE STÆVNER

Ungdoms Grand Prix - UGP

No event found!
Load More

OM RÆKKEN

U17 - U20 - GRAND PRIX (UGP)

U17-U20-GP er kredsens eget tilbud til ungdomshold. For U17 suppleres det i sidste halvdel af sæsonen med kvalifikationsturneringen til DM. Den turnering dækker hele området vest for Store Bælt. 
U15-hold, der vil forberede sig på DM-kvalifikationen for U15 i foråret, kan melde sig til i UGP, selv om det er en U17-U20-række.

I UGP blandes holdene på tværs af alder, og somme tider også på tværs af køn. Princippet er at vi skal prøve at matche holdene mod de mest jævnbyrdige modstandere – dog også med plads til variation. For at skabe variationen gribes der somme tider til at lade gode pigehold få modstand i drengerækken. Traditionelt deltager der en del mixede hold. De er velkomne. Principielt hører de til i drengerækken, hvis der er mere end 1 dreng på holdet, men tidligere resultater kan betyde, at de får lov at spille med i pigerækken, hvis det giver mest mening.

Læs om Grand Prix-systemet i Grand Prix-reglementet og om UGP i dets eget reglement.

Tilmelding: Fast tilmelding giver ret til at spille alle UGP-stævner (man er forhåndstilmeldt) OG så er der også betalt for DM-kvalifikationen.

Hvis man vil tilmelde sig fra stævne til stævne er det også muligt.

Tilmeldinger og afbud sker til Jørgen Donslund, jd@mjvb.dk senest mandag før stævnet kl. 21.00.

U20-DM: Der er ingen kvalifikationsturnering. Der er fri tilmelding. Se volleyball.dk

OBS: Stævnet 14. januar mangler en værtsklub. Helst med 6 baner. kontakt jd@mjvb.dk, hvis I gerne vil have det stævne. Hvis det ikke lykkes at finde en vært 14. januar, kan der blive tale om at finde en anden spilledag.

Tilmeldte hold / Stillinger

UGP - Ungdoms Grand Prix for U20, U17 og evt. U15-hold

Turneringsplaner / Resultater

Turneringsplaner kommer her i ugen op til stævnet i Ikast 8. oktober.

TIL- ELLER FRAMLEDING?
Kontakt os her

61 67 68 20

Jørgen Donslund

jd@mjvb.dk

Jørgen Donslund