OVERSIGT OVER

KOMMENDE STÆVNER

TEEN & U15

No event found!
Load More

OM TEEN & U15

TEEN & U15

Om Teenvolley

Stævner og tilmelding

Regler

Teknik

 

Teen 1 og 2 er 3-mandsvolley på en hel badmintonbane. Der er to aldersgrupper: 6.-7. klasse og 8.-9. klasse.
Alle stævner i MJVB er kombinerede, så alle spiller teenvolleyturnering først og prøver at spille 6-mandsvolley bagefter.
Man melder sig til som teenhold. I Teen 2 er der nu opdelt i en A og en B-række i tilmeldingen. Hvis I forventer at jeres hold nok hører til den bedste halvdel af holdene meldes de til i A-rækken.
Efter Teen-turneringen er der medaljer til nr. 1-3 i hver række og så laver lederne/trænerne i fællesskab nogle hold til 6-mandsvolley.

Aldersgruppen U15, dækker tre årgange (U15, U14 og U13). U15-6-mandshold kan kvalificere sig til Danmarksmesterskabet i en turnering, der spilles efter jul. Inden jul tænkes U-15 spillere ind i disse teenstævner, hvor man måske også kan finde en samarbejdsklub til et holdfællesskab om et U15-hold.
Er et U15-hold langt fremme i udviklingen kan de deltagel i U17-U20-Grand Prix her i kredsen allerede i efteråret, hvis er klar til at møde ældre modstandere..

Vidste du...

DM i Teenvolley

Også for dig

Ved pokalfestivalen i januar spilles om DM i Teenvolley. Der er fri tilmelding, så der er ikke nogen grund til at blive hjemme. Se mere..

FM Kids- og Teenvolley

1.-2. april 2023 i Randers

Indendørssæsonen slutter med et brag, når vi skal til Arena Randers i weekenden hvor påskeferien starter. Stævnet starter lørdag med en for-turnering og sjove/hyggelige aktiviteter. Efter en god nats søvn i soveposen spilles der kredsmesterskab i Teenvolley. 

NYESTE TURNERINGSPLANER

TIL- ELLER FRAMLEDING?
Kontakt os her

61 67 68 20

Jørgen Donslund

jd@mjvb.dk

Jørgen Donslund