Hvem vandt??
Stævneledere ved Grand Prix-stævner står af og til med et kampskema, som ikke fortæller det væsentligste.

Fire med fejl
Her er fire eksempler på udfyldelse af det vigtige øverste højre hjørne. Der er faktisk fejl i alle fire. Kan du finde fejlene?

Hvis du ikke kan finde fejlene, kan du scrolle til bunden af denne side og finde svarene der.

Hvad skriver anføreren under på?
I alle de 4 tilfælde, er der anførere, der har skrevet under på kampskemaet! Det, man skriver under på, er det, der står i dette felt. Og det skal man læse. Især hvis man har vundet, skal man se efter, at man er skrevet på som vinder!! Ikke sandt?? Ellers er det pludselig et andet hold, der er kommet i finalen.
 
 

Ali og Tanja vandt

Ved Ungdomsstævnet i Ikast 7. januar var der en lille konkurrence, hvor man skulle finde fejlene. Det var der en del, der godt kunne, og ved lodtrækning vandt Ali fra Blåkilde og Tanja fra Ikast et gavekort til kantinen. 

Her ses Ali med sit gavekort.
 

Facitlisten

Nr. 1:
Begge kolonner er talt forkert sammen; 52-64 er den korrekte boldscore. Da fejlen er lige stor i begge kolonner vil den dog ikke påvirke stillingen i puljen.

Nr. 2:
Fejlen er at slutresultatet "står baglæns". En kamp slutter 2-0 eller 2-1 til vinderen. Hvis det er 1-2 til Holstebro vil nogle opfatte Holstebro som vinder og andre tror Holstebro har tabt.
Der er rettet i sammentællingen, men den er korrekt efter rettelsen. Man må naturligvis gerne rette, hvis noget er forkert. Det er i øvrigt den rettende pen, der også har påført Holstebro som vinder.

Nr. 3: Der mangler bare et navn på det vindende hold.

Nr. 4: Der mangler både slutresultatet 2-1 og navnet på det hold, der har vundet.