Jubipokal til VK Raptus


Efter et par års coronaforstyrrelser lykkedes det endelig 24. oktober 2021 at få overrakt kredsens JUBI-pokal til VK-Raptus.
Pokalen er en vandrepokal, der har været uddelt næsten hvert år siden 1977, hvor Fyns Volleyballkreds forærede den til Vestjysk Volleyballkreds, da landets yngste volleyballkreds fyldte 10 år.
Pokalen gives til fx en klub eller person, der har ydet et godt bidrag til fremme af volleyballsporten i kredsens område.
Dem, der har fulgt VK Raptus' start, ved, at det er en klub, der medlemsmæssigt er accellereret fra 0 til 100 på ingen tid. Det er en klub med idealer og et velfungerende demokrati, hvor man i fællesskab finder ud af, hvordan klubben skal udvikle sig.
Klubben er en underafdeling af KFUM og KFUK i Aarhus og det typiske medlem af klubben har stiftet bekendtskab med volleyball på en efterskole, der er tilknyttet KFUM/K og han/hun er siden flyttet til Aarhus - fx for at studere.
Volleyballkredsen vil med denne pris gerne udtrykke sin store anerkendelse af det rekrutteringsarbejde, der laves i VK Raptus. Ud over pokalen følger et beløb på kr. 2000, som klubben modtager en af de nærmeste dage.

På billedet ses Casper Lykkegård (tidl. best.medl.) Jakob Hove (tidl. fmd.) Katja Buntzen (nuværende fomand) og Mads Smed (nuv. best.medl.)