Til Alle klubber i MJVB
Vi skal have booket haller til indendørs-sæsonen 21-22. 
Alle beskeder om halbooking sendes til jd@mjvb.dk.


Halønskerne er fordelt i tre grupper:
1 Danmarksserie herrer
2 Danmarksserie damer
3 Grand Prix, som er alt det andet.


Vejledning:

Danmarksserierne: I Danmarksserierne angives hal, dato og kampstart (typisk enten kl. 10, 12 og 14 eller kl. 09, 11 og 13. Gå til DSH eller DSD

I Grand Prix-rækkerne er der angivet et tal for den runde, der spilles, og de fleste af disse tal er nu overskrevet af halnavne, der hvor der er booket haller. Kig først og fremmest på de runder, hvor der kun står tal, hvis I gerne vil have et hjemmestævne (mere).
Bemærk at der ovenover hver række står lørdag eller søndag, som er den foretrukne kampdag. Det gøres for at forhindre sammenfald mellem visse rækkers spilledage. Fx spiller mix om lørdagen og kids om søndagen fordi mange mix-spillere er kidsvolleytrænere. Vi kan blive nødt til at fravige det princip i visse tilfælde, men som udgangspunkt gælder det.
I alle Grand prix-rækker starter kampene kl. 10.00 og hallen bookes mindst fra kl. 09.00. Undtagelsen er mix nord, hvor der startes kl. 10.30 og hallen skal derfor bookes fra kl. 09.30. Stævnerne varer normalt ca. 5-6 timer, i Kids dog 7-8 timer, fordi de yngste tager hjem og afløses af de ældste kidssspillere ca. 12.30. Der bookes kl. 9-17 til almindelige stævner og 9-18.30 til kidsstævner.
Der offentliggøres løbende, hvad der er booket og hvad der er ledigt via hjemmesiden mjvb.dk.

Banebehov:
Kids Vest 5-10, Kids Øst: 5, Kids fælles 8-15.
Teen: Min. 6 teenbaner og 3 store baner. Gerne 10/6.
U-GP, JSH og Mix Syd: 6 baner
Mix Nord og JSD: 3 baner
Jysk-Fynsk Grand Prix: Det er svært at spå om behovet, og man bliver ikke lovet stævner på forhånd. Spillestederne udpeges først, når vi også har fået halbookinger fra de andre kredse og ser, hvor de tilmeldte hold kommer fra og hvor mange, der er.
Gå til GP-rækkebookinglisten


 vh. Jørgen Donslund
jd@mjvb.dk