Kære Volleyballklub

 

Forhandlingerne om genåbningens fase 4 er netop afsluttet op til weekenden.(16/8 2020)

 

Det gode budskab er fortsat, at både indendørs og udendørs idræt med kropskontakt godt kan afholdes, når det sker inden for rammerne af de generelle krav og anbefalinger, som sundhedsmyndighederne og Kulturministeriet har offentliggjort.

 

Volleyball Danmark har sammen med DGI Volleyball opdateret anbefalingerne til idrætsforeningerne vedrørende COVID19, og vi vil bede jer om at læse hele artiklen og alle anbefalingerne grundigt igennem via dette link:

 

http://volleyball.dk/index.php/nyheder/nyhedsarkiv/item/2560-covid19-opdaterede-retningslinjer-for-volleyball-og-beachvolleyball

 

Et uddrag af artiklen og anbefalingerne er følgende:

Beachvolley er tidligere defineret som en udendørs idræt med kropskontakt, hvorfor vi betragter volleyball og beachvolley i denne sammenhæng som idræt med kropskontakt.

Bemærk, at arrangementer mv. i indendørs og udendørs foreningsregi mv. (f.eks. stævner og kampe), er omfattet af undtagelsen til forsamlingsforbuddet. Derfor må der deltage 500 personer i sådanne arrangementer, hvis deltagerne/publikum i det væsentlige sidder ned. De 500 personer inkluderer alle personer der er tilstede, dvs. både publikum, spillere, trænere, ledere, frivillige og personale ved arrangementet m.m.

 

Vi vil primo september sende yderligere info ud omkring kampe med tilskuere, så I sammen med jeres kommune, hal m.m. kan tilrettelægge eventuelle kampe, hvis I ønsker deltagelse af siddende tilskuere. Det er pt. ikke tilladt at have stående tilskuere.

 

Uddrag af DIF og DGI’s retningslinjer for idræt:

 

 

 

 

 

Anbefalinger for volleyball og beachvolley
Såfremt foreninger ønsker at gennemføre volleyball- og beachvolleyaktiviteter, ønsker Volleyball Danmark og DGI Volleyball derfor at foreningerne, ud over de generelle krav og retningslinjer fra myndigheder og DIF og DGI, desuden følger disse specifikke anbefalinger for volleyball og beachvolley, som er gældende for både træning og ved kamp/stævneaktivitet:

 

Er du som foreningsleder/træner det mindste i tvivl om, hvordan du skal håndtere denne genåbningsproces, så anvend altid et forsigtighedsprincip og brug i øvrigt din sunde fornuft.

 

Vi appellerer yderligere til, at alle udøvere udviser god disciplin i forhold til anbefalingerne.

 

I er altid velkommen til at kontakte Volleyball Danmark for spørgsmål vedrørende retningslinjerne - skrive til info@volleyball.dk med jeres spørgsmål.

 

 

Venlig hilsen

Volleyball Danmark

 

 

Claus Bøllingtoft

Administrationschef